Selecteer Pagina

Over Ankh coaching & begeleiding

Ankh coaching en begeleiding is opgericht door Amaro Borges ervaringsdeskundige en sociaal cultureel werker (specialisatie overlast-criminele jeugd). Amaro is geboren op 8 augustus 1990 te Rotterdam in het kinder Sofia ziekenhuis. In zijn jeugd heeft hij veel beproevingen gehad door een onstabiele opvoeding. Na een traject bij Jeugdzorg heeft het nog zeker 5 jaar geduurd voordat Amaro zijn plekje heeft gevonden in de maatschappij. Door zijn verschillende ervaringen met hulpverlening (zowel cliĆ«nt danwel professioneel) heeft hij een andere blik op de huidige hulpverlening. Met ‘deze blik’ is hij in 2004 begonnen met het initiatief Ankh.

Het initiatief bestond uit 2 simpele basisregels:
Altijd bereikbaar zijn.
Verder gaan waar anderen stoppen.

Dit jaar is hij ook begonnen met de opleiding sociaal cultureel werk. Tijdens zijn studie heeft hij bij verschillende welzijnsorganisaties in loondienst gewerkt. Eind 2016 is Ankh coaching en begeleiding officieel een zelfstandige onderneming geworden met een eigen methodiek en werkwijze.

Bekijk onze galerij

Zie een enkeling aan activiteiten die worden uitgevoerd.

Het initiatief bestaat uit 2 simpele basisregels:

 

Altijd bereikbaar zijn.

Verder gaan waar anderen stoppen.

Wij bieden een gevarieerd aanbod aan diensten binnen het welzijnswerk. Deze diensten hebben de kenmerken dat ze op maat gemaakt zijn voor de situatie of het individu.

Voor meer informatie met betrekking tot onze verschillende diensten verwijs ik je naar onze diensten pagina.

 

Naar Dienstenoverzicht

Aangesloten organisaties

Wij zijn aangesloten bij de volgende organisaties.